מתכון נפלא של חברתנו המוכשרת ענת (אנו)גרוס
אז מה צריך?
- 5 פלפלים אדומים גדולים
- 2 בצלים לבנים גדולים
- 3 שיני שום
- 1 טחינה מלאה או לבנה לפי הטעם
- 1 לימון
- מלח ופלפל
- כמון
- שמן קוקוס
אופן ההכנה:
- חותכים את הפלפלים לרצועות
- חותכים את הבצל לקוביות
- מועכים קלות את השום
- מחממים מעט שמן קוקוס מוסיפים תבלינים
- מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום.
- לאחר מכן להוסיף את הפלפלים. לאחר שהפלפלים התרככו מעבירים לקערה, סוחטים לימון שלם.
- מוסיפים טחינה ומים. טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם יציב ולא נוזלי מידי. לפי הטעם מוסיפים עוד טחינה,לימון ותבלינים.
תהנו.. ומוכן לאכילה