מרכיבים:
- 1 כוס קשיו מושרים
- 2 כפות אבקת מאקה
- 1 כוס + 2 כפות מים
- 1 כפית תמצית וניל אמיתי
- 1/4 כוס מייפל או סילאן
- 1 בננה
- 1/3 כוס שוקולד מריר קצוץ גס או שבבי קקאו (ניבס)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים מלבד השוקולד בבלנדר (רצוי ויטהמיקס) עד למרקם אחיד.
מעבירים לקופסא ומכניסים למקפיא לשעה
מוציאים מהמקפיא מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ ומחזירים למקפיא לעוד 6-8 שעות.
למי שיש מכונת גלידה אפשר להכין את הגלידה במכונה ולהכניס למקפיא לכמה שעות.
להגשה רצוי להפשיר את הגלידה לכמה דקות לפני האכילה.