“אוטפאם” – סוג של לחם/לביבה הודי עם חלבון מלא

רכיבים:

1 כוס אורז מלא
1 כוס עדשים אדומים
מעט מלח
שמן זית/ קוקוס/ חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

משרים את האורז והעדשים בכלי עם מים למשך לילה.

בבוקר מסננים ומכניסים לבלנדר עם מעט מלח ומים שמגיעים רק קצת מעל התערובת

מערבלים עד לקבלת עיסת פנקייק. אם סמיך מדיי מוסיפים עוד ממש מעט מים, עד להגעה לבלילה המתאימה.

במחבת מחממים מעט שמן ויוצקים בכל פעם כמות של בלילה.

כשמתחילות להופיע בועות הופכים לצד השני.

זה לוקח 2-3 דקות בכל פעם. כך מכינים את כל הבלילה

כאמור, ניסיתי גם עם דוחן ומש ויצאו אוטאפאם יותר ירקרקים עם טעם בהחלט שונה מעט (גם טעים מאד)

 

* הטעם אינו לכיוון המתוק (אם כי בטח אפשר לנסות להוסיף המתקה כלשהי לערבול).