לחם שקדים

מתכון של נועם 🙂

מצרכים:
יבשים
2.5 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח קוקוס טחון
1/3 כוס פסיליום
1/2 כוס פשתן טחון
כפית אבקת אפיה
כפית מלח

רטובים
2.5 כוסות מים
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ תפוחים

הוראות הכנה:
לערבב את כל החומרים היבשים
להוסיף לתערובת היבשים, את המצרכים הנוזליים
מערבבים הכל ביחד עד שהנוזלים נספחים ויוצרים צורה בתוך תבנית אינגליש קייק.  
מכניסים לשעה בתנור שחומם ל-180 מעלות. 

בהצלחה ובתאבון 🙂