מתכון של נועם 🙂
מצרכים:
יבשים –
2.5 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח קוקוס טחון
1/3 כוס פסיליום
1/2 כוס פשתן טחון
כפית אבקת אפיה
כפית מלח
רטובים –
2.5 כוסות מים
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ תפוחים
הוראות הכנה:
לערבב את כל החומרים היבשים
להוסיף לתערובת היבשים, את המצרכים הנוזליים
מערבבים הכל ביחד עד שהנוזלים נספחים ויוצרים צורה בתוך תבנית אינגליש קייק.
מכניסים לשעה בתנור שחומם ל-180 מעלות.
בהצלחה ובתאבון 🙂