לבנה קשיו של עומר טל

רכיבים:
500 גרם קשיו
500 מ”ל מים  מינרלים
2 קפסולות פרוביוטיקה
כפית שטוחה שמרי בירה
חצי כוס מיץ לימון
כפית מלח
חצי כפית פלפל
כף אורגנו/זעתר
תוספות- מיסו, פפריקה מעושנת, שום שמיר

אופן הכנה:
משרים את הקשיו במים ומופררים לתוכו את הקפסולות, מוסיפים מיץ לימון ושמרי בירה ומשרים בקופסה סגורה במקום קריר למשך הלילה.
טוחנים טוב טוב את הכל ביחד ומוסיפים מים לקבלת קרמיות רצוייה. מוסיפים את התיבול ותוספת טעם רצויה לבלנדר וטוחנים.
לקבלת גבינה קשה יותר יש לשים את התערובת הטחונה והמתובלת בבד חיתול למשך 24 שעות במקרר.