טרפל’ס קוקוס דבש של השפית קלי מגר

טרפל’ס קוקוס דבש בציפוי שוקולד על מקל לכ – 30 יח’

חומרים:
100 ג קוקוס טחון
100 ג שקד טחון[אבקת /קמח שקדים]
50 ג’ קשיו מושרה במי ברז ל20 דקות מסונן
3 כפות דבש/מייפל
קורט מלח ים
קליפת לימון מ1 לימון ירקרק
2-3 כפות מיץ לימון
30 ג חמאת קקאו מומסת/או חמאה רכה

ההכנה:
במעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים כ2 דק
מוציאים ומגלגלים לכדורים בקוטר 2 ס’מניחים על ניר אפייה
בכל כדור תוקעים שיפוד באורך 6 ס ומהדקים
מכניסים להקפאה ל30 דק

הציפוי:
200 ג שוקולד מריר
30 ג חמאת קקאו ממיסים ביחד לתערובת חלקה
בבן מרי
מוציאים את הכדורים מהפריזר טובלים בשוקולד המומס ומנערים את עודפי הציפוי
מניחים חזרה על הנייר ומקררים במקפיא ל10 דק
מסירים מהנייר ומאכסנים בכלי סגור היטב
* עם מנעול שיש רק לכן/ם את המפתח 🙂 כי זה לא יחזיק הרבה זמן…