מתכון של סיגל וולף
רכיבים:
- 80 גרם שוקולד מריר קצוץ ·
- 2 ביצים ·
- ¾ כוס שמן קנולה ·
- ½ כפית קינמון ·
- ¼ כפית מלח ·
- 1 כפית מחוקה אבקת אפייה ·
- 2 כוסות שיבולת שועל משוטחת (לא אינסטנט)
- ¼ 1 כוסות קמח מלא
- ½ 1 כוסות סוכר חום
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המצרכים היבשים: סוכר, קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה מלח וקינמון.
- מוסיפים את המצרכים הרטובים: ¾ כוס שמן, 2 ביצים וכן 80 גרם שוקולד מריר קצוץ.
- יוצרים גבעות קטנות בגודל כפית על-גבי נייר אפייה או יוצרים כדורים בינוניים עם כפות הידיים, תלוי ברמת הסמיכות של התערובת (הסמיכות תלויה בסוג הקמח והסוכר והגודל של הביצים)
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
- מקררים ומאפסנים בצנצנת.