לחם פסיליום

 

1 כוס גרעיני חמניות

1/2 כוס זרעי פשתן 

1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים

1.5 כוס שיבולת שועל 

2 כפות צ'יה 

4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות )

1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס

1 כף מייפל או אגבה 

3 כפות שמן קוקוס 

1.5 כוסות מים

 

לערבב יבשים להוסיף מייפל, שמן ומים בנפרד.

ולהוסיף יבשים ולערבב היטב.

עד שהעיסה נהיית עבה( אם צריך - להוסיף כף או שתיים של מים ) 

להחליק למעלה עם מרית ולתת לעמוד כשעתיים לפחות ( אפשר גם ללילה)

 

זה מוכן כשזה מתקשה בפני עצמו .

לאפות ב180 מעלות כ- 20 דקות להוציא מהתבנית, להפוך ולהמשיך לאפות עוד כ-30 40 דקות.

 

הלחם מוכן כשהוא עושה צליל חלול.

 

לקרר לחלוטין לפני פריסה ואכילה 

 

Please reload

פוסטים אחרונים

כיצד אנו יכולים לשנות את מצב הרוח שלנו ואת יכולת ההכלה שלנו לעצמינו ולסביבה בעזרת מודעות ותזונה?

האור מציץ לי מבעד לתריסים ואני שוב מאוכזבת.

עצובה שהגיע...

שינויים בהרגלי הצריכה שגורמים לצריחה

1/50
Please reload

קטגוריות
Please reload

הצטרפו אלינו
  • Facebook Classic
  • Google Classic

מיכל 058-5220088

ענתי 054-5552280

bodyflow2012@gmail.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon