מתכון לשוקולד מאבקת קקאו

January 20, 2016

 

רכיבים:

1 כוס אבקת קקאו

½ כוס ניבס (שברי פולים) טחונים במטחנת תבלינים

½ כוס שמן קוקוס

½ כוס חמאת קקאו

½ כוס אגבה (או מייפל / דבש)

 קורט מלח  

* תוספות אפשריות: שקדים, צימוקים, חמוציות, גוג'י-ברי, מאקה וכו'...

 

אופן ההכנה:

 

בסיר, השקוע בתוך סיר אחר, שבו מים רותחים ("באן מארי") ממיסים את חמאת הקקאו והשמן קוקוס.

 

לאחר ההמסה מוסיפים את מוצרי הקקאו ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד.

 

לאחר שהתערובת חלקה, מוסיפים את הממתיק (ניתן להוסיף, לפי הטעם, להמתיק עוד טיפה מעבר לטעם)

 

חשוב לטחון את הסוכר קוקס במטחנת תבלינים

 

ניתן להוסיף אגוזים, ניבס (שברי פולים)חמוציות, קוקוס, יין וכו'...

 

​מערבבים היטב, מוזגים לתבנית ומכניסים לפריזר.

 

השוקולד קופא תוך 20-40 דקות ומוכן לאכילה... 

Please reload

פוסטים אחרונים

כיצד אנו יכולים לשנות את מצב הרוח שלנו ואת יכולת ההכלה שלנו לעצמינו ולסביבה בעזרת מודעות ותזונה?

האור מציץ לי מבעד לתריסים ואני שוב מאוכזבת.

עצובה שהגיע...

שינויים בהרגלי הצריכה שגורמים לצריחה

1/50
Please reload

קטגוריות
Please reload

הצטרפו אלינו
  • Facebook Classic
  • Google Classic

מיכל 058-5220088

ענתי 054-5552280

bodyflow2012@gmail.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon