קינוח חורפי – תותים בקרם שמנת מאגוזי קשיו

רכיבים:

כוס קשיו (מושרה שעה-שעתיים) כוס מים כפית תמצית וניל איכותית
סירופ מייפל (לפחות 2 כפות. ניתן להוסיף, עפ”י הטעם).
קופסת תותים

אופן ההכנה:

לטחון בבלנדר את המים והקשיו, עד לקבלת מרקם חלק. להוסיף את כפית תמצית הוניל והמייפל.
לחתוך את התותים לקוביות ולערבב עם הקרם שהתקבל.
* ניתן להוסיף חצי שוט ליקר דובדובנים ו/או חצי שוט רום. * מומלץ לפזר מעל קורט ניבס raw (שברי קקאו) או קצת שבבי קוקוס לקישוט ולטעם.
** אופציה נוספת, בטעם שוקולדי מיוחד:
להוסיף לתערובת בבלנדר 2 כפיות אבקת מי קוקוס 2 כפות סוכר קוקוס חופן ניבס (שברי קקאו חי)
* ניתן להוסיף מייפל להמתקה, עפ”י הטעם.