מתכון לקקאו שוט אצטקי, של השף ניר לוי

מרכיבים:

  • 1 תאנה יבשה / 2 תאנים טריות / 2 תמרים
  • 1 כף צימוקים שחורים
  • 
1 כף גוג’י בריס
  • 
3 כפות שבבי קקאו / פולים
  • 
2 כפות אבקת קקאו
  • 
1 כפית תמצית וניל
  • קורט 
מלח
  • קורט אבקת צילי חריף
  • 
2 כוסות חלב שקדים/אורז/סויה או חופן שקדים עם 2 כוסות מים קרים
  • 1 כף סירופ אגבה
  • 
1 כפית מאקה

* להשרות את התאנים, תמרים, צימוקים, גוג’י, שבבי קקאו ושקדים במים לפחות שעה או יותר.

הכנה:

לטחון הכל יחד בבלנדר ולשתות בהנאה!

 

לאתר של ניר לוי, לחצו כאן