ממרח נוטלה טבעונית – RAW

מתכון של מוריה אגמון – “למוריה קינוחי אור”

מצרכים:

  • 130 גרם (1 כוס) אגוזי לוז
  • 15 גרם (1 כף) שמן קוקוס One Tribe או Jammoka
  • 10 גרם (2 כפיות) תמצית וניל טהורה (!!)
  • 18 גרם (3 כפות) אבקת קקאו RAW
  • 100 גרם (5 כפות) מייפל טהור
  • קורט מלח הימלאיה
  • 55 גרם (1/4 כוס) חלב שקדים כמו שלמדנו בסדנה

 

אופן ההכנה:

  1. לטחון במעבד מזון את אגוזי הלוז עד שהם מתחילים להפוך למשחה
  2. להוסיף את שמן הקוקוס ולהמשיך לעבד עד לקבלת משחה חלקה
  3. להוסיף את שאר החומרים ולהמשיך לעבד עד לקבלת ממרח נוזלי
  4. למי שיש בלנדר חזק ניתן להעביר לבלנדר לטחינה נוספת לקבלת מרקם חלק
  5. להעביר לצנצנת
  6. הממרח הנוזלי מתגבש במהירות לממרח סמיך J
  7. נשמר במקרר כשבוע