לחם פסיליום

מצרכים:

1 כוס גרעיני חמניות

1/2 כוס זרעי פשתן

1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים

1.5 כוס שיבולת שועל

2 כפות צ’יה

4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות )

1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס

1 כף מייפל או אגבה

3 כפות שמן קוקוס

1.5 כוסות מים

הוראות הכנה:

לערבב יבשים להוסיף מייפל, שמן ומים בנפרד.

ולהוסיף יבשים ולערבב היטב.

עד שהעיסה נהיית עבה( אם צריך – להוסיף כף או שתיים של מים )

להחליק למעלה עם מרית ולתת לעמוד כשעתיים לפחות ( אפשר גם ללילה)

זה מוכן כשזה מתקשה בפני עצמו .

לאפות ב180 מעלות כ- 20 דקות להוציא מהתבנית, להפוך ולהמשיך לאפות עוד כ-30 40 דקות.

הלחם מוכן כשהוא עושה צליל חלול.

לקרר לחלוטין לפני פריסה ואכילה