עוגיות שיבולת שועל

מתכון של סיגל וולף

רכיבים:

  • 
80 גרם שוקולד מריר קצוץ
·
  • 2 ביצים
·
  • ¾ כוס שמן קנולה
·
  • ½ כפית קינמון
·
  • ¼ כפית מלח
·
  • 1 כפית מחוקה אבקת אפייה
·
  • 2 כוסות שיבולת שועל משוטחת (לא אינסטנט)
  • ¼ 1 כוסות קמח מלא
  • ½ 1 כוסות סוכר חום

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המצרכים היבשים: סוכר, קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה מלח וקינמון.
  2. מוסיפים את המצרכים הרטובים: ¾ כוס שמן, 2 ביצים וכן 80 גרם שוקולד מריר קצוץ.
  3. יוצרים גבעות קטנות בגודל כפית על-גבי נייר אפייה או יוצרים כדורים בינוניים עם כפות הידיים, תלוי ברמת הסמיכות של התערובת (הסמיכות תלויה בסוג הקמח והסוכר והגודל של הביצים)
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
  5. מקררים ומאפסנים בצנצנת.