מוס שוקולד אלוהי בחמש דקות

מתכון של מוריה אגמון – “למוריה קינוחי אור”

כ-6 מנות

מצרכים:

  • 110 גרם (5-6) תמרים
  • 25 גרם (3 כפות) אבקת קקאו RAW
  • 55 גרם (3 כפות) שמן קוקוס ONE-TRIBE או JAMMOKA
  • 85 גרם חלב שקדים ביתי ! J (אפשר להחליף בחלב קוקוס/לוז/מקדמיה או במים)
  • 5 גרם (1 כפית) תמצית וניל טהורה
  • קקאו ניבס לקישוט

אופן ההכנה:

להכניס את כל חומרי הגלם לבלנדר ולערבל היטב

להעביר לקעריות הגשה

לפזר מעל קקאו ניבס ו/או קינמון

להגיש ולאכול בהנאה עצומה