30/09/2020

טחינה פלפל קלוי מופלא

מתכון נפלא של חברתנו המוכשרת ענת (אנו)גרוס

אז מה צריך?

  • 5 פלפלים אדומים גדולים
  • 
2 בצלים לבנים גדולים
  • 
3 שיני שום
  • 1 טחינה מלאה או לבנה לפי הטעם
  • 1 לימון
  • מלח ופלפל
  • כמון
  • שמן קוקוס

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הפלפלים לרצועות
  2. חותכים את הבצל לקוביות
  3. 
מועכים קלות את השום
  4. מחממים מעט שמן קוקוס
מוסיפים תבלינים
  5. מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום.
  6. 
לאחר מכן להוסיף את הפלפלים.
לאחר שהפלפלים התרככו מעבירים לקערה, סוחטים לימון שלם.
  7. מוסיפים טחינה ומים.
טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם יציב ולא נוזלי מידי.
 לפי הטעם מוסיפים עוד טחינה,לימון ותבלינים.

תהנו.. ומוכן לאכילה