03/08/2021

חטיפי תמרים

רכיבים:
300 גרם תמרים 20 תמרים
שקדים טחונים כוס 125 גרם
טבלת שוקולד 100 גרם
חופן צימוקים 50 גרם (לטחון בהתחלה עם השקדים)
שקדים 100 גרם 
אגוזי מלך קלוי / לוז / פיסטוק 50 גרם
קוסקוס טחון 30 גרם
חמאת קקאו 50 גרם
בסוף אחרי שטחנו את כל העייל נעבור לשלב הבא 🙂

אופן ההכנה:
טוחנים תמרים, צימוקים ושקדים טחונים ביחד למחית 
במגימיקס מתחילים עם התמרים והצימוקים, מוסיפים שקד שלם, שוקולד קצוץ, אגוז קלוי וטוחנים בפולסים קצרים, כך שישארו גם חתיכות גסות .
לבסוף מוסיפים חמאת קקאו מומסת אך לא חמה, ואז מעצבים לכדורים ,קוביות או או נקניקים.
לאחר מכן מפזרים קוקוס בנייר אפיה ומגלגלים / טובלים את החטיפים בקוקוס.

מוכן 🙂