מהו ניקוי רעלים?

בעידן המודרני, מאז המהפכה התעשייתית, האדם עבר לייצר מזון בצורה יותר מכנית ושיטתית.
מושגים כמו הנדסה גנטית, הדברות כימיות, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח מלאכותיים – הפכו להיות מאד נפוצים ברשימת הרכיבים הנמצאים על המדפים בסופרמרקט.

אף על פי שיש לכאורה אישור ממשרד הבריאות לכל המריעין האלו, מבחינה פיזית – הגוף שלנו ומערכת העיכול, אינם מותאמים לפירוקם והעברתם של חומרי פסולת אלו אל מחוץ לגוף.
ולכן, חלק ניכר מן הפסולת הזו נדבק לדפנות מערכת העיכול (קיבה, המעי הדק והמעי הגס)
ומחליש את הרקמות שעליהם הוא נמצא ולמעשה גורם לדלקות ולחוסר תפקוד מלא של איברים אלו.

בתהליך ניקוי הרעלים, אנו משתמשים בשייקים שונים העשויים מסיבים, חימר, מזונות-על, פירות וירקות טריים, אשר בשילוב מיוחד עם צום המיצים (הימנעות מצריכת מזון מוצק במשך ימי הניקוי) ,
מסייעים בפינוי הפסולת והרעלים אל מחוץ לגוף.

אדם אשר עובר תהליך טיהור מרעלים יחווה בסיומו תחושת עילוי, רעננות ואנרגיה רבה אשר היתה חסרה לו, כל עוד הרעלים חיבלו בתיפקוד האידיאלי של הגוף.

הדבר דומה לרכב אשר בו אנו נוהגים. כל עוד אנו מקפידים להכניס את הרכב לטיפול מונע כל כמה חודשים – הרכב ייסע באופן תקין ונהנה מנוחות הנסיעה.
אך את ה’רכב’ שבו אנו חיים 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע (גופנו), אנו ‘מכניסים לטיפול’ לא באופן קבוע, אלא רק כשמשהו מתקלקל.

אם נאמץ את טכניקת הטיפול המונע, נוכל לזכות בחיים ארוכים יותר, נטולי סבל ומלאי שמחה וחיוניות.