“חמש עונות במטבח, בישול טבעוני ברוח הזן” / אביטל סבג. הוצאת גפן

הספר הוא מסע קולינרי בנבכי הבישול הטבעוני דווקא, ומתרחש במטבחה הפרטי של סבג, שרוקחת ומבשלת, חותכת, מחמיצה ואופה בהתאם לעונות השנה.

 בספר למעלה מ-75 מתכונים המבוססים על תורת הזן ועקרונות תזונה עתיקות. המתכונים מחולקים לפי חמשת עונות השנה, על פי התורה הסינית. כל עונה בספר מאופיינת בצבעים וכלים, טעמים ותבלינים. התוצאה – מרהיבת עין.

על המחבר:

אביטל סבג היא אם לחמישה, שפית של מזון בריא ומומחית לתזונה בריאה, בוגרת לימודי רפואה סינית עם התמחות באסכולות של תזונה. היא בוגרת בית הספר העולמי לזן קוריאני ומורה מוסמכת בתחום. היא יצרה מודל שימושי המשמש כלי עזר לאכילה מודעת הנהנית מחומרי גלם (ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל) ושימוש בעונות השנה. היא בעלת המתחם לשינוי “אביטל סבג” בו היא מעבירה סדנאות לבישול טבעוני.

לעמוד רכישה