חומציות יתר – "הרוצח השקט" של המאה ה-21

מאמר מאת שלמה דהרמה, שהתפרסם בפורטל EATWELL – הפורטל לתזונה בריאה.
“משחר ההיסטוריה, בתקופות בה האדם היה צד ומלקט את מזונו מן הטבע, התקיים איזון בצריכת המזון, שנבע באופן טבעי מחוסר הידיעה מה אוכל מחר. כיום, רוב המזון שאנו צורכים, מיוצר בצורה תעשייתית והפך להיות מסחרי, משומר, מעובד, חסר חומרים מזינים ואף רעיל. כתוצאה מכך, נוצר בלבול עז ביחס לכמה, מה ואיזה סוגי מזון רצוי לצרוך. נדמה כי האדם המודרני של ימינו, נוטה לבחור את מזונו אך ורק על-פי הטעם וללא קשר לערך התזונתי שלו ותרומתו לגוף…”
להמשך קריאה לחצו כאן